Stichting Madelonia sponsort HET gratis openluchtfestival Klassiek op het Amstelveld. Een dag lang prachtige klassieke klanken op een van de mooiste pleinen van Amsterdam.

 

19 september – Klassiek op het Amstelveld
Een dag lang prachtige klassieke klanken op een van de mooiste pleinen van Amsterdam. Een bijzondere ervaring voor groot en klein, muziekkenners en leken; iedereen is van harte welkom om te genieten van Klassiek op het Amstelveld. In het Hoofdprogramma treden jonge klassieke toptalenten op, ondersteund door grote voorbeelden uit de klassieke muziekwereld. Presentatie Joost Karhof en Tatiana Chevtchouk. Voorafgaand aan het Hoofdprogramma is een Open Podium voor jonge musici tot en met achttien jaar, die hun talent en enthousiasme voor de klassieke muziek willen delen met een groot publiek op een groot podium.

sponsoring-klassiek-op-amstelveld-madelonia-publiek

 

20 september in de Amstelkerk – Educatief programma
‘Hand in hand met de maestro’
Klassiek op het Amstelveld is dit jaar uitgebreid met een educatief programma ‘Hand in hand met de maestro’. Op 20 september worden in de Amstelkerk twee gratis workshops gegeven aan kinderen en jongeren: ‘Kennismaken met muziekinstrumenten’ en ‘Thuis oefenen met plezier’. Daarnaast is er een speciale masterclass voor (jonge) semi-professionals.

Organisatie
Klassiek op het Amstelveld is een initiatief van Tatiana Chevtchouk. Organisatie Stichting Musica Omnia Vincit.

Klassiek op het Amstelveld 2016
Wilt u de volgende editie van Klassiek op het Amstelveld steunen of op de hoogte gehouden worden van hun activiteiten? Kijk dan op www.klassiekophetamstelveld.nl voor de mogelijkheden.

Logo Klassiek op het Amstelveld - Sponsor-Madelonia

 

Tekst & beeld Copyright 2015 Klassiek op het Amstelveld